8.5.2013

Viikko 10

Nefer alkaa olla jo sen ikäinen, että ensimmäiset kotona tehtävät madotukset aloitetaan ja ensi viikolla varataan rokotusaika sitä seuraavalle viikolle. Vaikka päivä alkoikin niin ihanalla asialla kuin pennun ripuli, kehittyi se siitä mukavampaan suuntaan. Suuntasimme nimittäin Lemmikkiaseman pentutreffeille. Olimme aikaisemmin sopineet tapaavamme 15-viikkoisen Taikan ja paikaksi ehdotettiin tämä. Siellähän oli sitten vilskettä, toista kymmentä pentua vipelsi ympäriinsä isoa lemmikkikauppaa. Tajusin kyllä vasta aika myöhään ottaa kuvia kun piti katsella hieman Neferin perään.

Pienen lahjan lisäksi sieltä tarttuikin mukaan kaikenlaista. Tassukarvoille tarkoitettuja saksia olemme metsästäneet hetken ja jotain heijastinsysteemiä. Noista on helppo tuunata hihnaan sopivat ja olivatkin -50% alkuperäisestä hinnasta.

Nefer painoi eilen punnittessa 2930 g, eli tänään taidetaan aika lähelle mennä kolmea kiloa.

2 kommenttia:

 1. Samoissa ne painot huitelee, Paavo oli tänään tasan kolme kiloa. Infoatko sitten, millaset nuo sakset oli käytössä? Ja minkä merkkiset ovat? Meillä vanhemman koiran tassut ajellaan aina koneella, joten tassusakset on haussa. Nappasin karvat aiemmin Fiskarsseilla, mutta ne on ehkä turhan terävät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sakset ovat Dogman-valmistajalta, ovat näköjään suht uusia kasvoja Suomessa. Kyllä ainakin vaikuttaisivat laadukkailta, testaan huomenna. :)

   http://www.dogman.com/fi-FI/Lajitelma/DP-Tassusakset/712500.aspx Linkkiä vielä noiden omalle sivustolle saksiin.

   Poista