6.5.2013

Ostoksilla

Ennen kuin Nefer tuli taloon olin sitä mieltä, ettei koira tarvitse mitään ällöttäviä röyhelöasusteita. Nyt hion kynsiäni lähieläinkaupan ikkunassa kaikkiin ihaniin asusteisiin, jotka näyttäisivät niin söpöiltä. Onneksi luotetussa eläintarvikekaupassa ei ole mitään ihmeellisiä asustuksia, joten nämä mielenhäiriöt jäävät kauppaan. Sadetakin tai -manttelin Nefer kyllä tarvitsee, mutta aika näyttää, miten vaaleanpunainen tai röyhelöinen siitäkin tulee... Panta ja hihna on kyllä katsottu valmiiksi. Toivottavasti eivät poistu hetkeen valikoimista.

Kuitenkin olemme autoon katselleet pitkän aikaa turvaverkkoa tavaratilan ja takapenkin väliin. Se jo tiedetään, ettei Seti kipua penkin yli pois loossistaan, mutta Neferistä ei tiedä. Samoin mielummin turvaa sekä itsensä että koirat, jos kolari sattuu omalle kohdalle. Ongelmana kuitenkin on, että auton merkkiverkot maksavat n. 200+ euroa. Halvempia tietenkin löytyy vaikka Biltemasta 20 eurolla, mutta meidän tarkoitukseen ei pingotettava malli sovi. Se pitäisi jotenkin saada kiinnitettyä niin, ettei Seti voi sitä mitenkään saada paikoiltaan, koska koira maastoutuu takapenkin selkänojiin tavaratilassa. Ratkaisu löytyi tuttua ja turvallista Zooplussaa selaamalla:

Roadmaster -turvaristikko ja kuva nyysitty sieltä

Kiinnitä ruuveilla, ei tarvitse porata. Säädä levitettävät siivekkeet. Valmis. Tilaukseen meni. Samalla huomasin Zoopluspisteiden hieman karttuneen ja tilasinkin ilmaiseksi toisen ruokakupin Neferille ja kissoille puoli kiloa ruokaa. Huvitti kyllä hieman kun ennen nuo turvaverkkoehdotukseni (Biltema-laadut) eivät ole N:lle kelvanneet ja nyt tuo suoraan laittoi takaisin viestiä, että tilaa. Hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti