1.5.2013

Kuinka 9-viikkoinen pentu viettää vappua

Aloitetaan kuitenkin siitä mitä löysin kun heräsin aamulla ja suuntasin katselemaan yöllisiä jälkiä.


Ilmeisesti kamerakaan ei ollut oikein hereillä vielä kun yhtään tarkkaa kuvaa en onnistunut saamaan kyseisestä valtauksesta. Kuvassa siis Luna ja Neferin nukkuma-/matkustushäkki. Kelpaa näköjään kissoillekin kun Lilykin on sieltä joskus tavattu.

Aamupäivä meni kaikessa rauhassa Muumeja katsellen ja aamupalaa nauttien. Käytiin lenkillä ja sen jälkeen alettiinkin huhkia: sain leipaistua pinaatti-feta-tomaattipiiraan samassa ajassa kuin N imuroi ja luuttusi kämpän. Puolen päivän tienoilla suuntasimme auton keulan kohti vappupiknikiä.


Seti onkin tullut tutuksi opiskelijapiireissämme "se Lassie, jolla on haalarit". Sai käyttää niitä tänäänkin.


Nefer oli kuin vanha tekijä asettuessaan rauhallisesti natustamaan keppiä/ruohoa samalla kun musiikki pauhusi ja ihmiset liikuskelivat ympäriinsä. Aika moni kävi myös rapsuttelemassa ja räiskimässä kuvia vaavista. Pari ystävällistä koiraakin bongattiin, joten paljon sosiaalistamista kerralla tuli.


Seti olisi voinut juosta koko päivän kepin perässä, mutta pienempi väsähti.Vapun kunniaksi myös Luna päätti esitellä taitojaan kiipeilymestarina. Se on tavattu mm. kaapin, oven, suihkuseinän ja kirjahyllyn päältä.

Myös 9-viikkoisen paino mitattiin, 2570 g!  Hienosti kasvaa. Nyt emäntä ja isäntä keskittyvät itse vapaapäivään maistellen tippaleipää ja simaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti