12.5.2013

Mittoja

Noin-mittoja, koska yritä saada pentu pysymään paikoillaan.

Paino: 3200 g
Säkä: 28 cm
Selän pituus: 30 cm

Tuleeko meille jättisheltti vai kasvaako alussa vaan nopealla tahdilla? Tuntuu olevan nyt vain jalkoja, kun Seti oli tuossa iässä aikamoinen... tankki.

Lopuksi tunnelmia tältä viikonlopulta:
Toivotamme omasta puolestamme oikein hyvää äitienpäivää äideille ja sen mielisille!

8 kommenttia:

 1. Siskonsa tulee ainakin painon puolesta kilon jäljessä. Toissapäivänä punnittiin viimeksi, jolloin Mysin paino oli 2,2 kg. Säkää ei olla yritetty edes mitata tolta duracell-pupulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huikea painoero siskoilla. Nefer kyllä on sopivan kokoinen joka puolelta, että en usko tuon painon johtuvan vaan siitä, että on ollut ruoka-aikaan kotona. Jännä kyllä.

   Poista
  2. Meillä Mysi myös kauttaaltaan tuntuu sopivalta joka puolelta. Ehkä se ottaa hurjan kasvuspurtin myöhemmin, tai sitten jää sisaruksiaan pienemmäksi. Silloin 6,5-viikkoisina kun kävimme pentuja katsomassa, oli puhetta siitä, kuinka Mysilläkin turkki hämää kovasti, aika tirppana tyttö on sen alla. Pään koosta ja muodosta kuitenkin näki myös, että aika pikkuinen on, vaikka turkki kielisi muuta. Wiihän käsittääkseni oli pienin silloin, mutta tästä hetkestä en tiedä.

   Poista
  3. Shelteissä on kyllä jännä, kuinka koko voi vaihdella pentueen sisälläkin hurjasti. Meidän vanhemman sheltin pentueessa oli neljä narttua, joista pienimmät säkältään aikuisina n. 34cm ja sellaisia 6 kg painavia ja isoin tyttö huitelee liki 40 cm:ssä, painosta en osaa sanoa, mutta selkeästi raskasrakenteisempi kuin nämä tirppanat.

   Poista
  4. No tulee minkä kokoinen tulee, toivottavasti ei ylitä Setin säkäkorkeutta. :D

   Poista
 2. Lunan väritys on mahtava! Ihana tuo häntä :) Neferin mitat puolestaan näyttää menevän vähän Paavon mittoja korkeammalla. Mielenkiintoista nähdä, millaista kokoluokkaa kääpiöt tulevaisuudessa edustaa. Mysi tosiaan taitaa olla koko köörin pienin,vai onko kenelläkään tietoa Wiin mitoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunalla on kyllä osunut tuo väritys ihan nappiin. :) Kiitos!

   Katselin itsekin vähän Paavon mittoja, että suhteellisen samoissa lukemissa mennään. Ihmetytti kyllä vähän, että onko tuossa meidän neidissä niin paljon äijäaineista, että kasvaa samalla vauhdilla poikien kanssa... Wiistä ei taida saada mittoja hetkeen kun pääsi potilaaksi. :(

   Poista