14.5.2013

Posti kuljettaa (ja paljon sisäsiisteydestä)

Ainakin se kuljettaa silloin tällöin. Ilmeisesti meillä ei olisi pitänyt olla tänään klo 11:38 mitään muuta tekemistä kuin nököttää kotona. No, saatoin nököttää koululla läppärin ääressä, mutta olisi ollut kiva, jos joku postin työntekijöistä olisi soittanut, että moi oletko tähän aikaan kotona. Olisin ollut tarvittaessa.

"Kyl tää keppi on ihan sopiva raahattavaks"
Saavuin kuitenkin kahdelta kotiin ihmettelemään jätettyä ilmoitusta. Kipaisin Neferin ja Setin kanssa ulkona (jee Nefer kakki ulos) pikaisesti (ei jee Nefer pissasi heti sisälle tullessa paperille) ja tein pizzapohjan kohoamaan. Nappasin Neferin mukaan kun hurautin takaisin koululle hakemaan N:n harjoittelusta ja päästin N:n rattiin kello neljän ruuhkaan kohti postia. N ja Nefer jäivät ihmettelemään postin ulkopuolelle ruuhkaa ja kävin jonottamassa saapuneen paketin. Kuulemma ohi meni kaksi ambulanssia ja poliisi pillit vinkuen, Nefer ei ollut välittänyt tuon taivaallista. Palasimme kotiin, Nefer sai ruuan ja lähtivät sen jälkeen ulos N:n kanssa kun hääräsin pizzan uuniin. Kerkesivät olla puoli tuntia eikä mitään tullut ulos. Ei kyllä hirveästi yllättänyt, että sisälle tultaessa Nefer suuntasi heti paperille pissalle.

Vähän ennen iltalenkkiä Nefer pääsi istuskelemaan syliin Game of Thronesin ajaksi, koska oli osoittanut kiinnostusta hiippailla salapissalle paperille. Meinasi se jakson viimeinen viisi minuuttia mennä vähän vinkumiseksi ja nopeasti siirryttiinkin iltalenkille. N meni edeltä Neferin kanssa, ettei Seti aiheuttaisi mitään ylimääräisiä hääräilyjä siinä. Nefer ei kuitenkaan ollut tehnyt mitään, joten matka jatkui. Tällä kertaa Nefer teki ulos molemmat hädät, pissaa yritti viivytellä pisimpään. Sovimme kuitenkin kiertävämme vielä yhden "tutun pissa-alueen", jonne hätä sitten tulikin. Oli kyllä itseensä tyytyväiset pentu ja omistaja.

Posti siis kuljetti meille Roadmaster-turvaverkon autoon. Tänään emme jaksaneet sitä asentaa ja vesisade ei olisi ollut se mukavin sää siinä hommassa. Kiinnityksestä ja koeajosta siis myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti