5.5.2013

Kiitti hei

Omakotitalon parhaat puolet nousevat enemmän esille kun talossa on pentu. Pentu syö, nappaa se kainaloon, kengät jalkaan ja ulos. Aidatulla pihalla on hyvä temmeltää niin kauan, että tarpeet on tehty. Tosin näytti Nefer myös olevansa ulkosiisti vääntäessään sekä pissat ja kakat matolle. No, kuulemma matot olivat muutenkin hyvin likaiset ja menossa pesuun joten... jäljelle jäi vaan emännän helottavat posket ja pissaiset serlat.

Ja jottei eritepläjäys olisi jäänyt tältä päivältä vajaaksi niin Seti ensin oksensi mukavan tyhjän mahan oksennuksen. Siivottiin se siinä vähin äänin ja odotettiin, että koiran ruoka sulaa. Seti sai ruoan ja ehkä puolisen tuntia sen jälkeen oksensi sitten matolle muutaman kanan kaulan kun ei ollut malttanut niitä pureskella. Kiitti hei vol 1. N ei näköjään ole vielä tottunut kun totesi, että taitaa lentää laatta jos hän enää yhtään siivoaa sitä sotkua. Kiitti hei vol 2.

Toisaalta kyllä suurin osa Neferin tarpeista on tullut pihalle, jolloin myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt yhtäkkisen kevyen olon ansiosta. Tämän päivän aamuruoan jälkeen tosin oli ruokakupin syytä, että Neferille tuli hikka. Ainakin neiti oli tätä mieltä kun ei suostunut enää kuppia lähestymään.

Määkö mitää tekisin, pois se minusta

Juu, ehkä ollaan ansaittu kahvi ja unelmatorttu. Susu kiittää ja kuittaa tältä viikolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti