13.5.2013

Ylä- ja alamäkiä

Havahduin tänään ennen lenkille lähtöä siihen, että ensimmäistä kertaa täällä olon aikana Nefer on tehnyt kaikki tarpeensa sisälle. Isompi hätä on helpompi tunnistaa ja napata vain koira kainaloon painellen ulos. Pissalle tuo vaan menee eikä pidä siitä sen enempää meteliä.

Joten tänään, miten ihmeessä kakat ja kolmet pissat ovat tulleet lehdelle huomaamatta? Ulkona olemme käyneet ja silti. Nytkin iltalenkin jälkeen juoksi pissaamaan suoraan lattialle, missä ennen lenkkiä oli vielä pissapapereita (paperin vaihtopäivä). Meinasi siinä vaiheessa epätoivo iskeä kun N siivosi pissan pois ja luuttusi loput lattiat kun olin aloittanut eteisestä.

Ainakin nyt on kaikki elukat madotettu samaan aikaan. Varaan torstaina Nefille ajan ensimmäiseen rokotukseen ja yritän saada sen siihen keskiviikon tienoille seuraavalla viikolla.

Jotain hyvääkin sentään, olen nyt huomannut, että Nefer kiinnittää paljon enemmän huomiota taluttajaan. Namit nyt ovat kulkeneet ulkona ollessa mukana ja on palkattu hyvästä käytöksestä sekä ulos tehdyistä tarpeista. Joka tapauksessa, lenkeillä jos Nefer vetää, se pysähtyy todella nopeasti ja istuu maahan luoden katseen lenkittäjään. Palkkaus ja matka jatkuu rauhallisena. Ei taas voinut olla ylpeämpi pienestä, joka hoksasi ja osasi yhdistää asioita.

Kävimme myös tänään kävelemässä sillalla, jota Seti pelkäsi pienenä melkeinpä hysteerisesti. Varmistui ainakin, että on meillä sentään yksi koira, joka ei pelkää korkeita paikkoja tai sillan päistä kuuluvaa kalahdusta kun auto ajaa siihen.
Iltaisin onkin hyvä ruveta köllöttelemään vierekkäin. Seti kuitenkin liukenee vielä paikalta aika nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti