24.5.2013

Terveisiä opiskeluperiodin loppurutistuksesta

On tavallista, että nutturaa kiristää torstaisin kun koululla ei tunnu mikään ohjelma toimivan. Kone vaatii adminin asentamaan ohjelma ja yrität asennuksen jälkeen käyttää ohjelmaa. No, ohjelmaa ei näy, koska se on asentanut itsensä näköjään adminin puolelle, eikä opiskelijakäyttäjä sitä saa esille. Mahtavaa. Myös se piristää kovin, että ensin annetaan viiden minuutin tutoriaali ohjelman käytöstä (mitä et ole tietenkään ikinä käyttänyt) ja annetaan 30 minuuttia aikaa tehdä sillä hahmo. Kun sutaiset nopeasti jonkun tikku-ukkotyylisen kaverin sinne niin yhtäkkiä aikaa olisikin pari tuntia. Hommia jaetaan epätasaisesti ja niiden tekoa ei opeteta, koska "voit katsoa netistä videoita siitä".

Joo selvä. Tämän takia tulinkin kouluun, opin tasan saman verran kuin kotona tekemällä.

Teemmekin viikonlopuksi pakomatkan kaupungin pölyistä N:n vanhempien luokse. Joudun sielläkin tekemään koulutöitä, koska niitä on keräytynyt tähän koulun loppuun kiva pino. Olisi vähän heuristisia arvioita jostain käyttöliittymästä, ruotsin kirjalliseenkin kannattaisi lukea ja joku lopputyökin pitäisi tehdä matematiikkaan. Deadlinet paukkuu ensi viikolla ja sitten alkaa onneksi jo helpottaa.

Ajattelin vähän uudistaa blogin ulkoasua, katsoo millaisia kuvia tulee otettua viikonloppuna järkkärillä. Jätän sen itse tekemisen kyllä ensi viikonloppuun. Nyt keskitytään hoitamaan hommat pois alta ja onneksi on ihania apulaisia (jotka nukkuvat suurimman osan aikaa, onneksi).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti