22.4.2013

"Äiti sä hylkäsit mut uik kui kui ui ui"

Tänään siis oli ja on vielä yksinoloharjoituksia. Huomenna olen sitten 8-16 koulussa, joten pakko tuon on jotenkin oppia rauhoittamaan itsensä. Taustalla soi Spotifysta musiikkia, kissat olivat missä tahtoivat ja Seti hengaili kuin vanha tekijä olkkarin puolella. Nefer harjoitteli ensin niin, että jätin sen eteiseen lelujen ja possunkorvasuikaleen kanssa kun itse menin sen näkökentästä pois olkkarin puolelle. Uikutti pienen hetken ja kävin palkkaamassa. Toistoa muutama kerta. Seuraavaksi istuskelin Neferin kanssa hetken eteisessä leikkimässä/pitämässä possunkorvaa ja menin siitä sitten tuulikaappiin seisomaan. Uikutusta hetki, hiljeneminen, takaisin eteiseen ja palkkaus. Hetki istuskelua ja toistoa muutamaan kertaan, koko ajan uikuttamisen kesto lyheni. Aamulla tuo on mitä luultavammin väsynyt ja masu täynnä niin yksin jättäminen on helppoa. Saa nähdä miten sitten pärjää iltapäivään asti, nyt on vaan pakko. Menen vielä tänään Setin kanssa kaksistaan päivälenkille, jospa olisi suurin piirtein samanlaiset speksit Neferille olla väsynyt kun on käynyt ulkona ja saanut ruuan.

Nefer kävelee ulkona noin 1-1,5 km päivässä oman jaksamisensa mukaan ja joudutaan myös rajoittamaan kävelyä, koska se tuntuisi seuraavan Setiä vaikka maailman tappiin asti väsymättä. No, ainakin on väsynyt pentu ja tottuu hihnaan nopeasti. Päivälenkki alkaa olla hollilla kunhan tuo pentu herää taas. Ihme salapissijä ja -kakkija se on kyllä, ensin teki pissat kun olin itse vessassa. Seuraavan kerran kun otin sille ruokaa sulamaan pakastimesta. Kakkasi sitten kun leikkasin Setiltä kynsiä. No, eipä tuolta voi pahemmin odottaakaan vielä sisäsiisteyden alkeita, ollaan vaan onnellisia, jos jotain tulee ulos pissatuksien/kävelyjen yhteydessä. Yleensä useammin sinne tuleekin kuin sisälle. Aamupäivät tuntuvat olevan  vähän tällaisia, ettei sen hätää osaa vielä lukea.

Huomiselle on luvassa sitten talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin. Nefer pääsee myös ainakin seuraamaan operaatiota, koska sosiaalistaminen on pop.

Päivän paino oli n. 2100 g. Ihan hyvin kyllä kerta se sai lauantaina tuon kahden kilon rikki. Kylkiluut tuntuvat, mutta ei liikaa tai liian vähän. Hyvin on siis tähän asti saatu ruokittua. Ruokaan lisättiin myös AB-piimä maitohappobakteerien takia. Tuo imuroi nyt sen verran tavaraa aina ulkona käydessä, että yritetään ainakin vähentää ripuliriskiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti