16.11.2013

Muutoksia

Tällä viikolla kypsyin siihen, että kun lähetän vikailmoituksen kämpässä haisevasta tupakasta ja suitsukkeesta, niin ilmoitus kuitataan hoidetuksi ja täällä ei käy kukaan, eikä kukaan ota edes yhteyttä minuun. Kun noita hajuja on haisteltu tässä viimeisen puoli vuotta niin pinna alkoi kiristyä (ja keuhkoputket vinkua) siihen malliin, että vuokranantajalle lähti sähköposti. Siihen sentään sain vastauksen.

"Talossa on yritetty kartoittaa hajujen alkuperää siinä onnistumatta. Niiden hajujen aiheuttajan etsiminen on lähes mahdoton tehtävä.
Varsinkin tuon hajusteen käytön kieltäminen on mahdotonta vaikka alkuperä löytyisikin.
Laittakaa hakemus asunnonvaihtoon, niin yritämme löytää teille uuden hajuttomamman asuinympäristön."

Eipä siinä mitään. Onnea vaan seuraavalle tähän kämppään muuttavalle. Laitoimme saman tien hakemuksen viiteen eri kohteeseen ja kahden tunnin sisällä meille tarjottiin asuntoa kohteesta, jonka kuvaus on "haluttu perheasuntoalue, jonne on pitkät jonot". Kyseessä siis oli rivitalokaksio, jossa viimein on se kauan kaivattu oma piha. Astianpesukoneliitäntä kyllä jäi uupumaan, mutta onhan tuohon tottunut. Hyväksyimme tarjouksen, joten muutamme kivasti mukavasti tuttavallisesti 1. tammikuuta. Toivottavasti naapurit eivät ole hirveän krapulaisia kun rupeamme riehumaan täällä tavaroiden ja siivouksen kanssa. Toisaalta se olisi ainakin sille tupakoivalle ja hajusteita polttavalle/polttaville oikein.

Kun muutto on luvassa niin suunnittelimme N:n kanssa jo tavaroiden läpikäyntiä ja pakkausjärjestyksiä (tälleen hyvissä ajoin). Nefer taisi kuulla suunnitelmista ja aloitti pelihyllystä. Torstaina kotiin tullessa lattialla odotti Nintendo Wii-konsolin Nunchuk-ohjain. Lähempi tarkastelu osoitti, että Neferin mielestä ohjaimen johto oli turha, joten se oltiin purtu molemmista päistä melkein poikki. Mami ei ollut tyytyväinen.

Muuten täällä on mennyt mukavasti, puhelinkin palautui viimein huollosta kun se kävi vähän pidemmällä matkalla. Oli se näköjään maanantaikappale, mutta osia vaihtamalla tuli kuntoon, hinta 0 €. Eli kuvia taas Nokia Camera -laadulla. Suosittelen myös linssin puhdistusta ennen niitä kahta ensimmäistä kuvaa, ellei halua vähän hohtavaa ja utuista kuvasarjaa.

Meillä on taas matot lattialla. Olin jo suunnitellut, että hommaame eteiseen jostain maton, mutta taitaa siirtyä sen hommaaminen vasta muuton jälkeiseen aikaan. Nyt voisi kyllä joulut ja muut tulla nopeasti, haluamme täältä pois.

2 kommenttia: