11.11.2013

Broileri on siirius bisnis

Näin totesi Nefer kun Luna sai vuorostaan broiskua. Tuijotti herkeämättä kun kissa mutusteli ruokapaikallaan, mutta kun kissa hyppäsi pakastimen päältä lattialle herkkupala suussaan niin siitähän sirkus alkoi. Molemmat koirat olivat kärppinä paikalla, kissa naukaisi ja tipautti siiven lattialle. Seti totteli kiellosta, Nefer ei. Koira lähti kuin rasvattu salama pakoon siipi suussaan ja yritti niellä sitä kokonaisena. Meinasi tulla kiire ja sain koiran niskakarvoista kiinni työpöydän alla. Ei kun kättä ääntä kohti ja kaivamaan siipeä veks. Saatoin painaa vähän myös kättäni Neferin hampaisiin, se oli aika nätisti, vaikka ei meinannut päästää irti pienen tuijotuskisan päätteeksi. Siipi saatiin takaisin, koira jäi vähemmälle huomiolle hetkeksi. Allekirjoittaneen sormea vähän jomotti.


Että mikä ahne pikkukoira? Eikä kyllä ole ensimmäinen kerta. Sietäisi oikeasti joskus saada nenilleen toiselta koiralta kun yrittää ruuat varastaa. No, Luna sai syödä tänään siipensä loppuun ilman häiriötekijöitä, joten loppu hyvin. Sormi on vaan vähän pipi ja Nefer taitaa sanoa: "Mitä tästä opimme? No emme yhtikäs mitään."

2 kommenttia:

  1. Hohhoijaa, porsastelee se veljensäkin. Mun vanhempien ihanat mummokoirat Siiri ja Selma on vähän turhankin kilttejä, eikä sano mitään, vaikka Noppis änkee samalle kupille syömään. (Nykyään ruokailevatkin eri tiloissa...) Noppis myös ottaa kaverikoiralle annetut herkut kaverikoiran suusta, näin niinkuin esimerkiksi. Voi näitä ahmatteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän tapahtuis kun laittais kääpiöt syömään samaan tilaan... :D

      Poista