12.10.2013

Asiakaspalvelua ja teknisiä ongelmia

Hiljaisempaa eloa on tänne blogin puolelle aiheuttanut harjoittelu, joka alkaa uhkaavasti loppua. On tullut järjesteltyä sekä messuja että avajaisia. Ja tietenkin istuttua tyhjänpanttina yrittäen keksiä hyödyllistä tekemistä. Kuten vaikka eläimille tavaroiden tilaamista. Tällä kertaa se ei vain sujunut yhtä normaalisti kuin yleensä.

Jo se ensinnäkin, että pakettien saamisessa kesti pari viikkoa, alkoi vähän tuskastuttaa, koska postimies ei soita paketin toimittamisesta vaan käy vain ovella. Seuranta on vähän niin ja näin, koska tiedot eivät tallennu aina, jolloin saattaa käydä näitä yllätysluovutuksia. Mutta tässä tilauksessa ensimmäinen paketti saapui alkuviikosta. Kaikki muuten ok, mutta pakkaus oli kärsinyt kuljetuksessa. Kissanhiekkapussit olivat kuitenkin ehjiä, joten kaikki hyvin. Jäimme odottamaan toista pakettia, joka saapui torstaina. N haki paketin postista ja pakettia nostaessa sieltä lähti valumaan jotain. Seuraavana sieltä tipahti yhden tuotteen sinetti.

Tuon verran oli enää jäljellä Luposanin yli kilon pakkauksesta nivelille tarkoitettuja pellettejä. Ei kun reklamoimaan kun postin työntekijät eivät kuulemma oikein osanneet englantia saati sitten saksaa, että paketti olisi lähetetty suoraan takaisin. Sain ensin ehdotuksen, että tuotteen hinnasta korvattaisiin 20 %. Mielestäni se ei nyt tällä kertaa riittänyt (vuosi sitten oli luujauhepurkissa reikä, -40 % hinnasta) ja piti taas vääntää rautalangasta, että saimme 1300 gramman pakkauksesta ehkä 200 grammaa talteen ja sekään ei ole enää kovinkaan hygieenistä (pyörinyt laatikon pohjalla ja muistaakseni tulee lentorahtina, eli kivat kiihdytys- ja jarrutuspakokaasut). Toivoin uutta tuotetta ja sen jälkeen ei kuulunutkaan mitään asiakaspalvelusta. Eilen sain kuitenkin ilmoituksen, että olisin tilannut uuden purkin ja että se on lähetetty. No, selvä homma! Toivottavasti tulee tällä kertaa ehjänä perille. En tykkää hirveästi lähettää palautetta.

Teknisiä ongelmia on taas aiheuttanut se, että SkyDrive päätti poistaa kaikki valokuvat ja tiedostot synkronoinnista. Kiva kiitti. No, tuleepahan tehtyä varmuuskopioita vähän mihin sattuu nyt eikä luota vain siihen ohjelmaan.

Joka tapauksessa lähdimme lomailemaan ensin maalle ja maanantaina suuntaamme mökille. Sunnuntaina tulee vielä pikainen piipahdus kotona Setin hieronnan tiimoilta. Koitamme ladata akkuja kuten eräs pieni takajalaton shetlantilainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti