8.9.2013

Viikonlopun satoa

Setin hieronta siirtyi siis maanantailta lauantaille, eli käväisimme eilen Naantalissa pyörähtämässä. Ohjeina oli, että koiran ei kannattaisi syödä mitään ennen hierontaa ja pitäisi käydä pienellä lenkillä, jotta lihakset lämpeäisivät. Ajomatkan jälkeen tarkistettiin, että olimme tosiaan oikeaan osoitteeseen löytäneet ja jatkoimme n. 20 minuutin kävelylle meren rantaan.Hieronnassa meni vajaa tunti. Jumeja löytyi oikeastaan vain niska- ja lapaluualueelta. Ei kuulemma ollut pahasti jumissa, mutta varasimme kuitenkin toisen ajan parin viikon päähän. Jumien välttämiseksi saimme ohjeistuksen käydä metsälenkeillä ja vähän hierovasti sivellä/hölskytellä niskasta selkää kohti. No, sitähän on harrastettu aika paljon ja Seti rakastaa sitä.

Olimme siinä luulossa, että Seti olisi ihan jäykkä ja stressaantunut koko hieronnan ajan, mutta se rentoutui aika hyvin jo ehkä 20 minuutin hieronnan jälkeen. Lopussa oli jo nukahtaa, joten hieroja ei siinä vaiheessa viitsinyt enää ottaa kipeitä kohtia vaan lopetteli hellemmillä otteilla. Seti oli kyllä ihan myyty, joten toivottavasti seuraava hieronta sujuu vielä paremmin. Nyt jo on huomannut, että se käyttää enemmän ylävartaloaan kävelyillä ja liikkuu vapautuneemmin.


Nefer sai omaa aikaa sillä välin kun olimme poissa Setin kanssa. Olin aiemmin ihmetellyt, että miten muutama sukka on viety olohuoneeseen makkarista. Selvisi sekin. Ilmeisesti yllätimme Neferin vähän väsyneenä rikospaikalta.
Tämän päivän aamuohjelmaan kuului koirien peseminen anti-shedding shampoolla. Setille sen nyt oikeastaan vain tarvitsi kun karva alkaa vaihtua (irroittaa pohjavillaa kivasti, joten turkin vaihtuminen sujuu nopeammin), mutta päätin vetää pesulinjastolla Neferin myös, että olisi edes yksi kokopesukokemus. Aikaisemmin on pesty vain takamus ja tassut. Hyvin tuo antoi pestä, muutaman kerran yritti karkuun, mutta ymmärsi jutun juonen nopeasti. Pyyhekuivauksen jälkeen alkoikin ralli ja pään hinkkaaminen pyyhkeisiin karsinassa.

Kunhan tämän viikonlopun siivousurakka on saatu loppuun niin tarvitsisi varmaan itsekin hieronnan ja kunnon pesun. Harmi, etteivät koirat oikein arvostaneet tätä luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti