24.9.2013

Shetlanninriiviökoira

Aamu on kiva aloittaa siinä kello viiden aikaan kun puoliso ilmoittaa, että koira on syönyt pikaliimaa. Se säväyttää pienoisen paniikin päälle, jonka seurauksena liimaa saksittiin ja rapsuteltiin koirasta. Mukavampi vielä oli kuulla, että se koko liimapurkki oli tyhjennetty lattialle ja jopa koko pohja oli nakerrettu pois. Siinä sai googletella hieman myrkyllisyydestä ja lopulta tulla siihen lopputulokseen, että pikaliimaa on todellakin mahdotonta niellä. Kielestä liima lähtee 1/2-2 päivän aikana. Ei pitäisi tulla reaktioita tai kiirettä elukkalekuriin. Lattian muovimatto ei kyllä kiittänyt edes pienoista yritystä saada liimaa pois kynsilakanpoistoaineella.

Jotta päivä ei kävisi tylsäksi, Neferin piti taas keksiä tekemistä. Esimerkiksi hakea keittiön pöydältä juustohöylä ja nakertaa se.

N lähetti terveisiä töihin kuvan muodossa

Kun tulin kotiin ja heitin työpaidan vähän tuulettumaan portin päälle, niin eiköhän siellä ollut pieni shetlantilainen tuhoajakoira suunsa kanssa sitä vetämässä alas portin päältä. Aika tiukka palautus tuli.

Summarum summarum: MIKÄ riiviövaihe tälle on iskenyt vajaan 7 kk:n ikäisenä? Lattioilla on lelua ja kaikkea muuta sallittua pureskeltavaa/revittävää, mutta ei. Menee hermo, jos tämä tahti jatkuu.

3 kommenttia:

 1. Ou nou! Jaksamisia riiviön porukoille! Nopalla on vähän sama juttu: lattialla on Nopan omaa pyyhettä ja luuta, mutta silti olen jo parina aamuna herännyt siihen, kun tyyppi jyystää makuuhuoneen räsymattoa. Ah kuinka ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auh. Tähän kyllä tiivistyy pentuajan huonot puolet koiran kanssa. :/ Mietin tuota repimistä, että kerta haluaa repiä, niin pakko kai sille on jostain yrittää löytää pahvia, jota se voi silputa luvan kanssa lattialle. Jos siitä saisi tekemistä, jotta nukkuisi sitten lopun aikaa kun ovat yksin... Ei kyllä luulisi olevan tylsää kun täällä on kuitenkin muita eläimiä myös, joiden kanssa leikkiä/puuhailla. :(

   Poista
 2. Meiltä loytyy turvapaikka kaikille riiviöille :-) Nää kuulostaa niin lutusille tarinoille, kun itsellä ei enää eletä pentuaikaa (varsinkin kun luki, ettei hengenvaaraa).

  VastaaPoista