27.9.2013

7 kuukautta

Paino: 7,6 kg
Säkä: 38 cm

Paino käväisi jo joku aika sitten 7,4 kilossa, mutta on taas näköjään noussut kun jätettiin puruluu tuhottavaksi, että nuo riiviöasiat jäisivät tekemättä. Nyt onkin sujunut taas mukavasti nuo yksinolot: mitään ei ole tuhottu ja yökin nukutaan taas pitkästä aikaa rauhassa. Nyt ei ole oikeastaan kuukauteen sattunut mitään vahinkoja sisäsiisteyden suhteen, eli koputellaan puuta, jotta lattiat säilyisivät puhtaina ja saataisiin joskus vielä matot lattioille.

Ruualle tuo kakara on vieläkin erittäin perso ja kun kävellään ruokakuppi kädessä ruokapaikalle niin Nefer pyörii siinä ympäri, kunnes rauhoittuu istumaan ja odottaa lupaa ottaa ruokaa. Odota-käsky on siis todella mukavasti hallussa, muut ovat jääneet vähän taka-alalle. Kyllähän koko ajan arjessa tulee kerrattua vanhaa, maahan ei tosin vieläkään mene käskystä vaan pitää ohjata namin kanssa. Neferin istuttamista ollaan vahvistettu lenkeillä kun se on vetänyt. Hihna kiristyy, matkanteko pysähtyy, koira istumaan ja kun siinä on istuttu rauhassa niin jatketaan matkaa. Matkan jatkuminen tuntuu olevan namin jälkeen paras palkinto perustottelevaisuudessa, koska Neferiä ei sinäänsä kiinnosta lelupalkkaus. Se lähtee omille teilleen heti kun saa lelun, eli leikkii veto-/hakuleikkiä n. 20 sekuntia ja lähtee lelun kanssa härnäämään Setiä.

Muuten on kivasti mennyt ottamatta huomioon tämän viikon riiviövaihetta. Ehkä siellä aivoissa naksahti jokin taas oikeaan asentoon. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti