25.8.2013

"Nainen on aina ailahtelevainen"

Aamulenkillä tuli pohdittua Setille uutta hihnaa, kun tuosta nykyisestä alkaa olla ompeleet rispaantuneet ja niiden korjailu vaatisi vähän tehokkaamman ompelukoneen tai liikaa hermoja. Muutenkin se näyttää suhteellisen kulahtaneelta, joten tietenkin tekee mieli hakea sille heti uusi. Ensin toki pitää käydä keskustelu, että tarvitseeko uutta hihnaa ja millainen se olisi. Minun mielestä tietenkin tarvitsee. Hihna saisi olla samaa materiaalia kuin edellinenkin. Väriltään tällä kertaa musta.

Illemmalla selailin nettikaupasta hihnoja ja törmäsin yhteen, josta en päässyt yli. Se toisen kriteerin vastaiseksi, mutta sen olisi parempi olla hyvä, koska se maksoi yhtä paljon kuin Setin aikaisemmat hihnat ja pannat yhteensä.

Kuva haettu Googlen kuvahaulla.

Hunterin Round & Soft. Arvioita selatessa osui silmiin lause "Not broken, frayed or knotted after 2 years use". Liitokset on ommeltu, eikä sisällä mitään niitattuja osia, jotka ponnahtavat nätisti pois kun koira vähän vetäisee. Tehty hirven nahasta, joten luulisi, että kestää paremmin kuin lehmästä tehty (ja on luonnonmukaisempaakin!). Toivottavasti on hyvä käyttää myös talvella. Nyt se sopii ainakin myös materiaaliltaan pantaan, joka on myös nahkaa. Tilasin myös vähän tarvikkeita pimeneviä iltoja varten. Katsellaan niitä sitten kunhan tavarat saapuvat joskus.

Keksin myös Setille edes hieman aktivointia kun kaivelin lelulaatikkoa siivouksen yhteydessä. Setin rakkain lelu löytyi jonkinmoisen karanteeniajan jälkeen. Kyseessähän on röhkivä possu, joka takavarikoitiin liiallisen röhköttelyn seurauksena, koska röhköttely tapahtui öisin. Seti oli hieman onnessaan saadessaan röhköttää karsinassaan possua. Lily tuli seuraamaan tilannetta kun Seti oli jo vähän rauhoittunut ja tulos on tässä:

Ja toipilaan paikka on...?

Nefer puolestaan sai tyhjän aktivointipallon pyöriteltäväksi ja muovisen luun natustettavaksi. Hyvin se on nyt aktivoitunut päivällä, että malttaa yöllä nukkua. Sisäsiisteys kun meinasi vähän ottaa takapakkia tylsien öiden seurauksena. Painotetaan nyt päiväaktivointia, että illalla nukuttaisi. Vähän jännittää jo valmiiksi, että miten asettuu huomisesta alkaen kun itse olen harjoittelussa. N yrittää siirtää ulkoilurytmejä työystävällisemmiksi, jotta pikkuneiti opettelisi pidättämään päivän ja pääsee sitten heti lenkille kun tullaan takaisin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti