14.6.2013

Uhmaikä on koko ikä

Vaikka harrastammekin hyvin johdonmukaista koulutusta, ottaa se silti välillä takapakkia kun Nefer vähän kokeilee. Ajoittain on näinkin teräshermoinen suorastaan kettuuntunut.

Onko käytettyjen nenäliinojen silppuaminen sallittua? No ei ole. Silti löydän niitä tasaisin väliajoin. Pitäisi muistaa viedä ne roskiin.

Onko Setin karvojen repiminen sallittua? No ei ole. Seti ei tosin anna palautetta tästä tarpeeksi, joten toruminen jää meille.

Onko kissojen jahtaaminen sallittua? No ei ole. Mutta kun se on niin ihanaa. Luna antaa kyllä heti palautteen, Lily ei. Tähän auttaa oikeastaan vain nappaaminen niskasta kesken jahtaamisen, koska Nefer ei yksinkertaisesti kuule mitään kissan perässä juostessaan.

Onko suoranainen urpoilu lenkillä sallittua? No ei ole. Nami saa kyllä unohtamaan kaiken muun maailmassa. Kuten vaikka ne pupun papanat ja kaiken jännän, mikä liikkuu tai ei liiku.

Välillä tuntuu, ettei kannattaisi sanoa mitään hyvin edistyneestä sisäsiisteydestä kun se seuraavana hetkenä ottaa takaiskun. Heräsin puoli kuudelta siihen, että sanomalehdeltä kuului kolme tumahdusta. No mikäs se sinne tulikaan. Menin siivoamaan ja tarkistamaan kämpän: keittiössä kakka ja kaksi pissaa. Myöhemmin löysin kolmannen pissan puoliksi pediltä ja puoliksi lattialta.

Aamuruoasta osan tiputin vasta kaapista otetulle pyyhkeelle. Tänään aamulla mikään ei vain mennyt niin kuin Strömsössä. No, ruoan jälkeen pissa tuli sentään ulos. Se vain vaati sen, että talsimme aika pitkään Neferin kanssa sateen kastelemina nurmikolla.

Lääkkeeksi tähän määräsin valvotusta ja leikitystä illalla, jotta uni maittaisi paremmin yöllä. Koulutus jatkuu ja ei muistella pahalla noita kokeiluja tai takapakkeja. Lohdutukseksi menen shoppaamaan housut ja viikonlopun ruokatarpeet. Jos tästä päivästä selväjärkisenä selviää niin on ansaittu Licor 43:n, omenamehun, hiilihapotetun veden ja sitruunan pyhä liitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti