25.6.2013

Toinen rokotus

Lämpötila kiipesi taas sinne yli kolmeenkymmeneen asteeseen kun hyppäsin Neferin kanssa mustaan autoon. Voin kertoa, että oli lämmin ja ilmastointi oli ehkä maailman paras asia. Onneksi nautimme kelistä vain 10 minuutin ajomatkan ajan kun jo kurvasin eläinlääkärin pihaan. Punnitsin Neferin ja jäin vähän kummastelemaan kun vaaka näytti 6,4 kg. Ehkä punnitsemme huomenna omalla ja katsomme, että miten lähelle se osuu.

Odotellessa sisään asteli myös 3,5 kk perhoskoira. Kerkesivät siinä jotain pientä leikinpoikasta viritellä, kunnes meidät kutsuttiin huoneeseen. Rakenne, korvat, silmät, keuhkot ja sydän ok. Rokotusta ei edes huomannut kun sai namia siinä.

Laskutuksen jälkeen eläinlääkäri sitten tokaisi, että nyt saadaan tavata muitakin koiria. Hymyilin vain nätisti pienen "joo näinpä" huikkauksen keskellä. En edes haluaisi tietää, että millainen tuo olisi, jos ei olisi muita koiria nähnyt tähän ikään asti.

Seuraavan kerran sitten yksivuotissynttäreillä rokotus. Toivottavasti käyttäytyy yhtä hyvin silloinkin kuin nyt. Jostain syystä molemmat (lääkäri ja hoitaja) halusivat pallutella ja rapsutella Neferiä hirveästi.

Jatkammekin sitten koomaamista lämpötilasta taintuneina.

Ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti