22.6.2013

Juhannus

Savon matka oli hyvä aloittaa ensinnäkin unohtamalla kamera kotiin ja sillä, että Luna antoi haisevan vastalauseen 20 kilometrin autoilun jälkeen. Muuten se kuuden tunnin ajomatka menikin ihan mukavasti kun vaihtoi kuskia päittäin puolessa välissä matkaa.

Menossa jonnekin?
Lehmäilyä Orituvalla
Perillä odotti lämmin savusauna ja palju. Paljoa ei kerennyt enää torstaina tehdä, joten pesujen jälkeen menimme aika suoraan nukkumaan. Siskon bichonit olivat myös mukana ja Seti tapansa mukaan hymyili kahdelle lumipallolle aika nätisti. Viettivät sitten eristyksissä illan ja aamun, Nefer tuli mukavasti toimeen niiden kanssa. Varsinkin kun nuorempi niistä on kaksi kuukautta vanhempi kuin Nefer.

Perjantaina vaihtui porukka ja pian oltiinkin juhannusajelulla Letukan kyydissä. Kesän eka jätskipallo oli mascarpone lemon-lime (oli muuten hyvää) ja kioskilta matka jatkui Konnuksen kanavalle. Siellä muistikin kaivaa jo kännykän esille.


Tämän näyn kohtasin aamulla. Ilmeisesti käytännössä koko päivän ulkona oleminen väsyttää? Meidän ahmatilla ei olisi ollut mikään kiire syömään tai pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti