25.4.2013

Sosiaalistamista ja ruokajuttuja

Piipahdimme eilen korvaamaan auton renkaiden vaihdon väliin jäänyttä sosiaalistamista. Ajoitimme itsemme hyvissä ajoin opiskelijajärjestön toimistolle haalarimerkkien ompeluiltaan, jättäen kuitenkin omat haalarit narikkaan. Seti on aikaisemminkin jo rakastanut toimistoa ja Nefer tutustui omaan tahtiinsa, hyvin nopeasti. Pian oli paikat tutkittu ja hetken jaksoi riehuakin kunnes nukkui sohvalla lopun siellä vietetystä ajasta.
Kotiin saapuessa odotti 10 kilon työmaa, eli tilaamamme broilerin kaulat halusivat annospusseihin ja pakkaseen. Kun sitä muuta ruokaa oli tilattu n. 13 kiloa, alkoi pakastin jo vähän todeta, että soijaa pukkaa. Tyhjensimmekin nöyränä omat ruokavarannot (sienet, marjasoseet, jämäruoat) keittiön pakastinlokeroon ja osan sulatimmekin pois tai käyttöön. Nyt pakastin hyriseekin tyytyväisenä itseensä, että on mahduttanut sinne ehkä kuukaudeksi koirille ruokaa.

Tänään puolestaan olemme heränneet viideltä aamulla Neferin ystävälliseen huomautukseen, että nälkä olisi. Puolihuomaamattomasti pistimme simmut visusti kiinni ja käänsimme kylkeä, jolloin vaativa pentu hiljeni. 10 minuutiksi kerrallaan. Lopulta nousin 5:45 käymään sen kanssa pihalla (Neferin mielestä ihan vain sen kiusaksi) ja sotkin aamuruoan Oscarin broileri-lohi-kasvisseoksesta, piimästä ja kananmunasta. Ei aikaakaan kun kuppi oli tyhjennetty ja lisää olisi ollut saatava. Tähän totesin siinä vaiheessa, että päivällä odottaa naudan niskaluu, joten jätetään aamupala tähän. Nefer juoksi sitten kiusaamaan Setiä ihan aamun kunniaksi kunhan Seti suoriutui lenkiltä N:n kanssa. Järjesti kyllä huutokonsertin kun jäi yksin mennessäni suihkuun.

N saapui päivällä hakemaan allekirjoittanutta koululta Neferin kanssa ja matka jatkui lähi-Prismaan. Jäin pihalle Neferin kanssa katselemaan leskenlehtiä ja liikennettä, pientä häiriöharjoitusta sai samalla. Tyytyväisenä kyllä mutusteli käpyjä ja oksia.


Aikaisemmin saadut luut kelpasivat myös pari tuntia myöhemmin, jolloin sain kuvatodisteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti