20.4.2013

Aamupäivä

Lily the tiskien esipesijä

Meidän laumassa tullaan hyvin toimeen jo kolmantena päivänä. Kissat liikuskelevat yhä lähempää pentua ja käyvät haistelemassa. Seti on yhdesti hymyillyt Neferille, mutta sai siit palautuksen. Ollut sen jälkeen nätisti, koska kehut on kivempia kuin torut.

Paino oli noussut jo kahden kilon puolelle, eli  hiljalleen lisäillään safkamäärää. Nyt tuo tyhjensi jo toisen kerran kuppinsa, oli yöllä ilmeisesti vähän nälkä. Aamulla kävimme 1,6 kilometrin kävelyllä, Nefer ei olisi millään halunnut kulkea sylissä, joten sen annettiin tallustella vierellä. Ja sehän tallustelikin melkein koko matkan, nostin sen syliin varjoisilla paikoilla ja vielä hiekan peitossa olevilla tieosuuksilla. Lenkin jälkeen riehu maistui molemmille koirille ja nyt taas vedetään unta palloon. Nefer saakin aika sokkona seuraavan ruoka-annoksen, koska neljä vuotta hyvin palvelleesta ruokapuntarista loppui viimein paristo.

Tänään on vielä ohjelmassa lyhyt päivälenkki, jonka jälkeen lähdemme N:n ja Neferin kanssa käymään N:n veljen luona vähän sosiaalistamassa Neferiä. Sen jälkeen kauppaan ostamaan uusi paristo puntariin ja ruokatarpeet itselle. Katsoo sitten illalla, että miten pitkän lenkin jaksamme vielä käydä. Jos käymme yhtään pidemmän niin Nefer joutuu vaan alistumaan sylikohtaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti