27.4.2013

Insinööri(opiskelija) asentaa

Kiukuttelin tarpeeksi kauan epävakaasti toimivan kolme vuotta vanhan kertaakaan uudelleen asennetun Windows-koneen kanssa päätin tarttua eilen siihen mahdollisuuteen, että koulun kautta saa ilmaisen käyttöjärjestelmän. Vanha isän jäljiltä ollut käyttöjärjestelmä pääsi formatointiin ja N asensi uudelleen Win 7:n. Itsehän hääräsin keittiössä puunaamassa ja valmistelemassa ensimmäisiä pentukatselijoita varten tarjottavaa.


Pari päivitystä uudelleen asennuksen jälkeen (ja ihanaisen Paavon blogin kyyläämistä)

Karpalojuustokakku

Koiraa kiinnostaa osa 1

Koiraa kiinnostaa osa 2

Nukuimme myös ensimmäisen kerran keskeytyksettä kuuteen. Tai ainakin minä heräsin siihen, että Lily pyöritteli pyllyään pentua blokkaavan sängynaluslaatikon päällä. Tähän taisi olla syynä, että uskalsimme ensimmäistä kertaa jättää koirat kaksistaan yöksi samaan tilaan. Oli mahtava ratkaisu, tosin Nefer oli pissinyt keskelle käytävää. "Oho".

Tänään siis N:n vanhemmat saapuvat pentuvastaanotolle, suunnitelmissa tilata Dennisistä pizzat ja jälkkäriksi tuo juustokakku. Siitä sitten siirrytään kuuntelemaan ja katselemaan konsertti/show.

2 kommenttia:

  1. Hei, meilläkin on herätty vasta kuudelta tänään! Hyvä Kääpiöt! :) Kyllä tuo ipana yritti jo neljältä riekkua, mutta se oli supernopea yritys, ja saatiin nukkua vielä hetki. Avo tosin hoiti vauvavuoron aamulla, ja itse nukuin yhdeksään. Mitä luksusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei edes osata nukkua seitsemää pidemmälle, koulurytmi sen verran tiukasti selkärangassa. :D Kyllähän noiden pitäisi noin nuorina nopeasti tottua uuteen rytmiin ja hyvä, että näin nopeasti!

      Poista