14.4.2013

Aloitus

Blogi sai alkunsa pitkän pähkäilyn jälkeen ja viimeisen sysäyksen sille antoi halu dokumentoida taloon tulevan koiranpennun kasvu. Blogi siis sisältää opiskelijapariskunnan elämää lemmikinomistajina hyvine ja huonoine puolineen. Emme harrasta näyttelyitä saati muita huvituksia (agilityä, tokoa, tms.) vaan käytämme aikamme eläinten kanssa kotona olemiseen, kouluttamiseen ja koiran/koirien lenkitykseen.

Kerron myös koirien barffaamisesta. Kissoille en ole lähtenyt opettamaan raakaruokintaa, koska vanhempi kissamme Lily on suhteellisen tarkka siitä, mitä suuhunsa pistää. Jos sinne eksyy muuta raakaa ruokaa kuin possun suikaletta, tulee välittömästi kaikki ylös. Nuorempi kissa Luna taas puolibarffaa omatoimisesti varastamalla Setin lihaisia luita.

Taloon on siis tulossa shetlanninlammaskoiran pentu. Tällöin tämän pariskunnan karvalapsikiintiö on täynnä ainakin tämänhetkisessä asunnossa, tilaa ja resursseja ei valitettavasti ole rajattomasti. Haluamme kuitenkin tarjota pennulle mahdollisimman hyvät eväät tasapainoiseen elämään ja pitää karvalapsemme luonamme mahdollisimman pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti