26.3.2014

Virallinen valvoja

Blogi on hieman hiljentynyt paineenalaisen omistajan käsissä. Tarkoituksena kun olisi valmistua vielä keväällä insinööriksi niin opinnäytetyötä kyhätään kasaan aikamoisella vauhdilla. Se pitäisi palauttaa kuukauden päästä ensimmäisen tarkastukseen ja siitä vielä hieman jatkaa eteenpäin. Paniikki meinaa vaan iskeä, samoin ovella kolkuttelee stressi ja väsymys kun "apua en osaa enkä halua opetella uutta". Hohhoijaa.

Mutta onneksi opparillani on virallinen valvoja. Se tosin yrittää välillä hieman häiritä ja viedä keskittymisen muualle.


Olen kyllä tavattoman ylpeä itsestäni kun pitkäkestoisin ja pientä näpertelyä vaativa osuus on pian valmis. Seuraavaksi joutuukin keskittymään siihen uuden opetteluun, mutta olen onneksi kasannut sellaisen taustamateriaalin, että jos ei onnistu niin ihme pitää olla. Tosin jos se ei onnistu, niin voihan siitäkin kirjoittaa ja valmistua pois tästä koulusta. Opettavaista, ihme kyllä.

Zooplussan tilaus saapui eilen tuoden mukanaan kissanhiekkaa, lohiöljyä, kissanmallasta ja kissojen valjaat. Edelliset ovat hukkuneet jonnekin (ihanat nahkaiset, sapettaa) ja halutaan kuitenkin käydä Lilyn kanssa pihalla. Se yrittääkin livahtaa jo oven raosta kun mennään tai tullaan koirien kanssa.

Kissoille on muu ruoka maistunut paitsi broilerin sydämet. On niitäkin ihme kyllä sitten syöty kun on tarpeeksi nälkä. Molemmat kissat tekevät nykyään myös kerran päivässä isomman hädän, mikä on edistystä siihen 2-3 päivän väliin. Koirien mahat toimivat hyvin kun kasvissose vaihdettiin pellavansiemenrouhepuuroon pariin kertaan viikossa. Koirien laihiskin tuntuu jo nälkäkurkeiluna ja paremmin tuntuvina kylkiluina.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä opparin tekoon! Onneksi on useita karvakasoja joita silitellä kun verenpaine uhkaa kohota turhan korkealle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo myös pitävät huolta, että lakisääteiset tauot tulee pidettyä. ;)

   Poista
 2. Noppamieskin on kunnostautunut virallisena valvojana. Joulun alla kokosin kandin aineistoa lippulappusille, jotka valitettavasti päätyivät virallisen valvojan hampaiden käsittelyyn. Piti tehdä lappuset uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Noppaa. :D Ehkä se ajatteli, että kertaus on opintojen äiti. :)

   Poista