1.4.2014

Nirsokausi

Meillä nirsoilu tuntuu esiintyvän kausittain kissojen kanssa. Broilerin sydän on pahaa, kivipiira menettelee ja broilerin file on ehkä parasta noista paloina annettavista lihoista. Katkarapujen katoamisprosenttia taitaa olla turha edes mainita. Kanamössö häviää kupeista myös aika vikkelään, mutta tänäaamuna sain kaapia n. 80 g kissojen ruokaa koirien ruokakippoihin kun ei maistunut. Eilen aamulla saivat sydämiä ja siitä alkoikin sitten koko päivän kestänyt nirsoilu.

Kanamössö oli vielä viikko sitten suurta herkkua

Aamulla saivat broilerin filettä, mutta jäivät hetkeksi kuikuilemaan, että josko olisi parempaa tulossa. Ei ollut, niin Luna tyhjensi kuppinsa. Lilyllä alkoi jo pahoinvointi ja kohta tulikin tyhjän mahan oksennus. Sen jälkeen ruoka alkoi maistua, mutta vain niin, että sen ruokakupista piti pistää Lunan tyhjään kuppiin broilerin palasia vähän kerrallaan. Söi tuo varmaan 10 sormenpään kokoista palaa, eli ihan ok ekalla kerralla kupilla. Kupissa kuitenkin odottaisi vielä yli puolet ennen kuin Luna käy ne vetäisemässä parempiin suihin.

Slurps

Välillä tuota saa kyllä ihmetellä kissojen kanssa kun koirat syövät mitä tahansa kuppiin laittaa. Ajoittain koirien lihat tuntuvat omaan nenään vähän turhan aromaattisilta lisineen, että itseltä meinaa oksennus lentää. Koirat tykkäävät vaan.

Nälkäkurjet ihmettelemässä

2 kommenttia:

  1. Kissojen nirsoilu on kyllä turhauttavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Täällä on nyt kissat päättäneet, että syövät vaan sen verran, että hengissä pysyvät ja ruoan pitäisi olla joko tonnikalaa, katkarapuja tai seitä. Voi voi.

      Poista