19.2.2015

Hiihtoloma

Lomaviikko lähenee jo loppuaan ja kotiin palaaminen häämöttää. Onneksi on tänään vielä yhdet syntymäpäivät juhlittavana sekä huomenna suunnataan miehekkeen kanssa Vantaalle viikonlopuksi.

Tämän loman saldo on oikeastaan aika hyvä kun koko viikko ei ole mennyt pelkäksi löhöilyksi. Anopin kanssa heitettiin seitsemän kilometrin lenkki viikonloppuna ja nyt olen käynyt omien koirien kanssa n. neljän kilometrin lenkeillä joka päivä. Sää on suosinut, mutta nyt näyttäisi olevan vesikeli ja kohta puoliin olisi taas lähdettävä tepastelemaan tai pidän venyttelypäivän. Voisi olla ehkä oman ja koirien turvallisuuden takia parempi vaihtoehto.

Menkkapeppu seitsemän kilometrin tassuttelun jälkeen
Lily on voinut hyvin kotiutumisen jälkeen. Viime viikolla se kyllä oksensi noin kahden tai kolmen päivän välein karvapallot jokapäiväisestä harjauksesta huolimatta, mutta nyt on taas meno rauhoittunut. Aamuyöstä tuli pieni tyhjän mahan oksennus, koska kupissa oleva ruoka oli pahaa. Kun siihen lisäsi katkarapuja ja niiden sulatuslientä niin se oli taas hyvää. Vähän huomaa, että nuo 400 gramman Carnyt ovat liian isoja meidän kissoille kun ne kyllästyvät nopeasti ja Lilyn kohdalla se pahimmillaan on tyhjän mahan oksentamista. Onneksi tajusin taas tilata Thriven märkäruokaa, teelusikallinen sitä tuunaa ruoan taas maistuvaksi. Ruoan menekkiä on myös parantanut lämpimän veden lisääminen ruokaan sekä hiekkalaatikkovisiitit ovat olleet kasvussa sen ansiosta. Harmi, etten ole aikaisemmin tajunnut tehdä niin märkäruoan kanssa, raakaruokinnalla sitä tuli harrastettua kuitulisän takia.

Ja kissojen ruoasta puheenollen, meillä ensimmäisen kerran sattui kuljetuksissa kämmäys kun tilattiin normaaliin tapaan Zooplussasta. Ensimmäistä pakettia oli yritetty luovuttaa maanantaina, eikä siitä oltu jätetty mitään lappua, eikä tiedot enää päivittyneet seurantasivulla. Tiistaina meidän vakiokuljettaja yritti luovuttaa paketin meille, mutta sovittiin kuljetus keskiviikoksi, koska ei sattuneista syistä oltu kotona. Mentiin siis kotiin yöksi tiistaina ja keskiviikkoaamuna odottelin soittoa kuljetuksesta. Se tuli jonkin verran myöhässä, mutta onneksi kuljettaja oli sen verran tarkka, että oli huomannut, ettei meidän pakettia oltu pakattu hänen autoonsa, vaikka niin oli sovittu. Muutamien puheluiden jälkeen selvisi, että molemmat paketit olivat kateissa ja parin tunnin etsinnän jälkeen ne löytyivätkin ihan vääristä paikoista. Niitä ei keretty enää sinä päivänä toimittaa meille, emmekä me halunneet ajaa taas kotiin maalta, joten he toimittivat paketit tänne maalle. Vaikka olikin aikamoista sählinkiä, niin palvelu ainakin pelasi, sotkua pahoiteltiin useaan otteeseen ja hyvä mieli jäi viivästyksestä huolimatta. Pisteet siis DPD:lle.

1 kommentti:

  1. Vau, hyvää asiakaspalvelua tuollainen! :) Mahtavaa, että oksentelu on rauhoittunut taas!

    VastaaPoista