28.3.2015

Lomasta toiseen

Lupasin itselleni, että päivittelen täällä enemmän, mutta se näkyy koko ajan vain jäävän. Ehkä osittain voin syyttää sitä, että meillä ei tapahdu mitään normaalista kummempaa. Toisaalta arastelen kirjoittaa blogia N:n läsnäollessa, koska inhoan sitä, että joku toljottaa keskeneräistä tekstiäni. Ehkä blogi on jäänyt tosiaan enemmän raportoinpaikaksi kuin sellaiseksi "päivittelen aktiivisesti". Joka tapauksessa, meillä menee hyvin. En halua tätä kuitenkaan paikaksi, jonne kanavoin vain negatiivisia asioita (sairastumiset, yms.).

Naistenpäivän kukat
Viime päivityksestä uutisina on lähinnä se, että Nefer täytti kaksi vuotta kuukausi sitten. Neidin nakkikakkuna oli naudan sydänjauhelihaa ja possua, johon iskettiin puolitettu rouhetikku kynttilöiksi. Seti sai myös samankaltaisen annoksen, mutta annokseen laitettiin pari rouhetikkua enemmän. Seti söikin ensin kakun ja sitten siirtyi kynttilöihin - samaan aikaan Nefer oli jo syönyt oman ruokansa ja lähti varkaisiin Setin kupille. Sain vaihteeksi kaivaa ahmatin suusta sille kuulumatonta safkaa ja taisin taas painaa sormen sen hampaisiin saaden pienen haavan.

Kaksivuotias
Kevättä kohden mennessä avattiin myös lenkkikausi. Olen käynyt neljä kertaa viikossa pidemmillä lenkeillä koirien kanssa. Setin olen ottanut sellaisille 4-5 kilometrin lenkeille, koska se ei oikein välitä pitkistä remmilenkeistä. Pitää paljon enemmän siitä, että saa olla vapaana edes osan pitkää lenkkiä. Neferin kanssa viimeisin lenkki oli melkein kahdeksan kilometriä, oltiin molemmat aika reporankoja kun päästiin kotiin. Nefer nukkui sohvalla siihen asti, että lähdettiin iltalenkille, eikä edes tehnyt normaaleja syöksähdyksiä keittiöön kun nousin omasta tietokonetuolistani. Tänään olisi tarkoitus käydä vielä viiden kilometrin lenkillä koirien kanssa ennen kuin suunnataan siskon luokse iltaa viettämään. Koirat ja kissat jäävät N:n vanhempien hoitoon.

Lenkkikaverit
Maanantaina olisi tarkoitus jatkaa matkaa mökille. Ollaan valmistauduttu viettämään siellä pari viikkoa, nautitaan ulkoilmasta, suunnitellaan häämatkaa (vanhempani käyvät Lontoossa yhtenä viikonloppuna kun olemme siellä, joten saadaan vähän tarkempaa tietoa siellä juuri nyt tapahtuvista asioista) ja vain ollaan. Kuulemma järvi on vielä jäässä, mutta ainakin itseäni pelottaa, että se on jo heikompaa kuin talvella ja saattaa upottaa. Koirat ovat siis tarkemmassa vahdissa kun yleensä ovat vapaana pihalla meidän kanssa. Lenkkeilyä olisi tarkoitus myös jatkaa, siellä on ihan hyvä viiden kilometrin pätkä, mitä kävellä. Se tuppaa vain käymään vähän tylsäksi välillä. Ehkä nyt on enemmän motivaatiota lähteä talsimaan.

Rankkaa lenkin jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti