1.1.2015

Tänä vuonna lupaan...

1. Hoitaa paremmin elukoiden hammaskalustoa. Luna pääsee jossain vaiheessa kevättä hammaskiven poistoon, Setille ja Neferille tilasin Zooplussasta hammaskiveä pehmentävää ja värjäytymiä poistavaa ainetta. Hammasharja ja -tahna meillä onkin jo kaapissa, mutta ne ovat jääneet vähäiselle käytölle. Hommaan koirille myös useammin hampaiden hoitoon pehmeitä luita sekä kissoille isompia lihapaloja.

2. Kohottaa koirien (ja omaa) kuntoa. Lähinnä nappaan itselleni aktiiviseen käyttöön sykemittarin ja lenkkeilytän koirat sen kanssa. Nyt ei voi vedota laiskoina päivinä edes liukkaisiin keleihin kun joulupukki roudasi Icebugit kuusen alle. Lupaan myös aktivoida ja huomioida kissoja enemmän.

3. Panostaa siihen, että pakastimessa on aina ruokaa. En pidä niistä tunteista kun illalla pitäisi ottaa sulamaan ruokaa ja pakastin onkin tyhjä. Tätä helpottaa nyt se, että ostin kaverilta arkkupakastimen, joka olisi tarkoitus roudata jossain vaiheessa kotiin asti. Sitten ostetaan Kennel-Rehu tai Lempimuona tyhjäksi.

4. Tarjota blogiin edes hiukan parempia kuvia (jee Lumia 930!).

Viimeisiä kuvia nykyisellä puhelimella

... ja me toivotamme oikein hyvää alkanutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Hyviä lupauksia! :) itsekin voisin skarpata erityisesti tuon hammashuollon suhteen... ja hei ONNEA edellisen postauksen uutisista! :)

    VastaaPoista