16.1.2015

Lupausten satoa

1. Fortan Dental Care saapui muutama päivä sitten kissanruokien mukana. Tänään pyörähdetään apteekissa hakemassa sideharsoja, joiden avulla ruvetaan hampaita huoltamaan. Neferin hampaat on pesty kerran kun Nefer murtautui kissojen roskikseen vientiä odottavaan pissapussiin. Oli muuten vähän ruskea hammasharja.

"Ennoo tehny mitään"

2. Pääsin uuden vuoden jälkeen kerran pidemmälle lenkille koirien kanssa ja seuraavana päivänä nousi kuume. Hupsista. Onneksi nyt on ollut sen verran hyvät kelit, että koirat ovat voineet juosta vapaana patiolla. Nefer kylläkin aloittelee uraa kaivuu-urakoitsijana kun juokseminen jo kyllästyttää, eikä pyörätielläkään kulje ketään.

Kissat tarkkailuasemissa kun koirat ovat patiolla

3. 98-litrainen arkkupakastin on viimein varastossa odottelemassa täytettä. Tänään sitä tuleekin, 30 kg lihaa KR:lta.

Ennen...

Sain joululahjarahoilla ostettua uuden tietokonetuolin kun vanha tuoli yritti hajottaa selän. Tuoli pitäisi laittaa eteenpäin johonkin suuntaan tilaa viemästä, mutta nyt ei taas ollakaan siitä ihan varmoja, koska Luna on ominut sen.

... ja jälkeen.

Setillä meinasi olla ongelma tässä yksi päivä. Iso koira ja iso hämmennys kun johto oli salakavalasti kietoutunut unisen koiruliinin päähän. Onneksi Setin silmistä silti paistaa syvä viisaus.


"Halp!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti