25.4.2014

Vierähti taas tovi

... ainakin viimeisimmästä päivityksestä. Pääsiäisen loma hujahti ihan liian nopeasti ja arkeen on palattu. Opinnäytetyö on viety tarkastukseen ja sen puuttuvista osista stressattu (sekä siitä, että sähköposteihini ei vastata). Mutta siitä viis.


Pääsiäinen vietettiin maalla N:n vanhempien luona ja samalla juhlistettiin perjantaina 18. päivä sitä, että Nefer haettiin vuosi takaperin kotiin sinä päivänä. Lauantaina lenkkeiltiin viiden kilometrin lenkki ja annettiin koirien ihmetellä 80+ km/h ohi sujahtelevia autoja. Nefer oli hyvin lunkisti, Setiä ihmetytti enemmän. Sunnuntaina palattiin kotiin hoitamaan muutamia asioita, jotta maanantaina pystyttiin vain lojumaan ja ottamaan kaikki irti lomapäivästä.Nyt viikolla olen täyttänyt pakastinta koirien ruoilla ja tehnyt sitä surullisen kuuluisaa opinnäytetyötä. Olen jo ihan kypsä siihen. Samoin opponointiin tai sen puutteeseen. No onneksi tässä on vielä aikaa valmistua ennen opettajien kesälomia.Hämmennys oli kohtalainen kun toinen paketti ruuista ei ollutkaan pakattu vakuumiin. Onneksi tuota pussittamista on jo harjoiteltu ja pienemmät litran pussit olivat passelit kalkkunalle. Koirat saivatkin siivota pahvilaatikon kierrätyskuntoon:

Viikolla illat ja viikonloput meillä menee pidemmälti näin. Kissoja saa hätistellä näytön edestä ja koira röhnöttää sylissä tai toinen tunkee lelua syliin.Nyt viikonloppuna pyörähdetään päiväsittäin maalla käymässä ja laitellaan omaa pihaa kuntoon. Jos sen saisi jo sellaiseksi, että voisi aitaa ruveta tekemään.

1 kommentti:

  1. Teille on haaste :) http://pikkupeto.blogspot.fi/2014/04/haaste-paiva-kuvina-5.html

    VastaaPoista