27.2.2014

Yksivuotias Nefenaattori

Aika on vilahtanut ihan pirun nopeasti. Vuosi sitten istuin koululla opiskelijajärjestön toimistolla tylsistyneenä. Yhtäkkiä huomasin kasvattaja Sirpan päivittäneen Facebookiin pentujen syntymästä ja kuviakin alkoi virrata feediin. Hihkuin N:lle ja samalla tungin nyrkkiä suuhuni kun ei passannut innostua liian ajoissa, koska nartuille oli kova kysyntä varsinkin Sirpan piireissä. Heti kun huomasin sen valkovoittoisen rotalta näyttävän otuksen niin tuli varma tunne, että tämä olisi meidän.

Noin 3 viikkoa

Noin 6 viikkoa

Asiat kehittyivät omalla painollaan, me jännitimme, että saisimmeko pennun tästä pentueesta. Hiljalleen alkoi kasvattajan suunnalta kuulua pientä varovaista lupailua, että tämä kaveri voisi muuttaa meille Turkuun. Ja niinhän siinä kävi, haimme Pilvimarjan Hapcin, Neferin, kotiin kevään kynnyksellä. Ensimmäinen automatka meidän kanssa sujui natustellen possun kylkiluuta ja pysähdyimme kerran huoltoasemalle. Kotona odotti hieman mustasukkainen Seti ja epäilevät/välinpitämättömät kissat. Onneksi eläinten välit kehittyivät mitä parhaimmiksi.

7 viikkoa


Tänään tuo rakas valkovoittoinen vaavi ei ole enää niin vaavi. Nefer on ihan mahtava koira: aktiivinen, seurallinen, haluaa tehdä töitä (varsinkin herkkujen eteen) ja on vielä sylikoira. Pentuvuoden aikana opin paljon kärsivällisemmäksi, vaikka se ei ehkä täällä blogissa hirveästi silti näyttänyt kun tarvitsi höyryjen päästämiskanavan. Nefer kuitenkin solahti arkeen ja vakiinnutti vahvan paikan perheenjäsenenä.

Yksivuotias




Oikein paljon onnea koko sisaruskatraalle ja suuri kiitos kasvattajalle, Sirpalle! Ihana kun luotit tämän kaverin meidän huomaan.

PS. Nakkikakussa on sekoitus kalkkunaa, lammasta, broilerin sisäelinseosta ja kasvissosetta. Nakki on viljaton ja lisäaineeton kana-pekoninakki. Nomparellit ovat Luposania.

2 kommenttia: