9.12.2013

Säikäytys

Eilen ajattelin, että Lily on vain ruvennut nirsoilemaan kerta ei ruoka maistu entiseen tapaan. Ruokaa käytiin vähän närppimässä ja jätettiin sitten syömättä. Aamulla nau'uttiin täyttä kurkkua nälkää, mutta silti ei syönyt. Myöhemmin oksensi sitten tyynylle tyhjää mahaa. Lääkäriin kävi kutsu iltapäivästä.

Ensimmäisessä tutkimuserässä epäilyksi paljastui vierasesine. Hampaat olivat kunnossa, joten suun kanssa ei pitäisi olla ongelmaa. Kuumetta ei ollut, mutta kissa oli yleisesti sairaan oloinen. Röntgen ei kertonut mitään ihmeempää, joten mitattiin veriarvot. Niissä ei ollut mitään huomauttamista, joten ainakaan akuuttia leikkaustarvetta ei ollut. Lily sai varjoaineen ja parafiiniöljyä. Aamulla mennään ottamaan uusi röntgen, jotta selviää, että onko varjoaine liikkunut mihinkään. Kotimatkalla pysähdyttiin apteekkiin ja haettiin vielä ravintogeeliä, jos ruoka ei ala maistua.

Iltaruoaksi annettiin katkarapuja. Lily söi (!!!), mutta ei kuitenkaan niin paljoa ja vähän sipelsikin katkarapuja pitkin ruoka-alustaa. No, sentään söi. Seuraillaan vähän laatikkokäyttäytymistä ja aamulla toivotaan parasta. Meidän suunnitelmat menivät vähän uusiksi, mutta mitä et tekisi eläimen tähden. Lily on aika normaali jo, pesee itseään ja näköjään pistää kohta maate. Toivotaan, että aamulla on kaikki kunnossa ja tämä olisi tosiaan vain säikäytys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti