18.12.2013

Monipuolisuus ja N niin kuin nirsoilu

Mökillä ollessa pystyy helposti laajentamaan sekä kissojen että koirien ruokavaliota. Kissoille uutuutena on tullut lähinnä ahvenfile pakkasen kautta, mutta se maistui sitäkin paremmin. Koirat saivat oman osuutensa fileistä myös sekä lemmikkiruokatehtaalta tarttui mukaan uutuuksia. Nyt on siis lomaksi ainakin viittä eri elikkoa koirien ruokakupissa, kissat pysyvät aika hyvin broiskussa. Tosin Lily nyt maistoi poroleikkelettä kun kerjäsi sitä äidiltäni...

Nälkä on ollut kissoille paras mauste, yöllä oli melkeinpä kaikki kivipiira-keltuainen kadonnut kupeista. Aamulla saivat kivipiiraa ja broilerin sydäntä, ensimmäisellä ruokakupilla käynnillä nyrpisteltiin ja toisella sitten ainakin yksi kuppi tyhjennettiin.

Ainoa huono puoli täällä on se, että on ihan pirun liukasta. Käytännössä siis istutaan keskellä metsää, ulkona saa liikkua todella varovasti ja täällä on myös ihan pirun pimeä. Aamulla herätessä kuu vielä paistaa ja valoa ei näy missään muualla kuin lampussa. No, kohtahan se taas alkaa valjeta, mutta ei silti haluaisi mennä pimeään koirien kanssa.

Loppuviikko menee aika kiireisenä, huomenna lähdetään täältä seitsemältä (hyi) viemään autoa huoltoon ja siinä tuleekin sitten juostua kaupungilla ja käytyä moikkaamassa isoäitiä. Viikonloppuna varmaan järjestellään jo joulua. Ehkä saataisiin muutama jouluinen kuva otettua elikoista.Mutta kyllä, mökillä on mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti