10.7.2013

Viikko 19

Paino: 6,8 kg
Säkä: 36 cm

Viime viikolla tulleet nousut tulivat sitten näköjään jäädäkseen. Ei ole kyllä edelleenkään mitään hajua, että mistä se keräsi yhtäkkiä 400 grammaa elopainoa, koska ruokinta väheni ja liikunta pysyi samana. No, sentään säkäkorkeus menee tällä kertaa oversize-käyrällä ja paino safe zonella...

Eilen tehtyyn ruokasatsiin päätettiin tuplata kasvissoseen määrä, jotta lehmäily vähenisi molemmilla. Vaikutuksen huomasi heti (tai sitten oli tuuria) kun mentiin aamulla lenkille. Molemmat koirat ovat lenkin alussa viettäneet hetken mutustaen ruohot ja heinät, tänään ne jäi syömättä. Seti vähän maistoi lenkin puolessa välissä heinäpuskaa, mutta siellä taisi olla enemmän hajuja kuin syömistarvetta. Yhtenä toiveena tuossa kasvissoseen lisäämisessä on myös se, että Neferin painokehitys hidastuisi ja molemmat koirat saisivat enemmän nestettä kuumalla kelillä.

Aloitimme Neferin kanssa rappuskävelyt. Onhan tuo aikaisemmin jo rallannut muutaman askeleen sekä maalla että mökillä, mutta kaupungissa satunnaisesti muutaman rappusen. Eilen mentiinkin sitten ensimmäistä kertaa kokonaan nuo kierreportaat ylös ja Neferhän meni kuin vanha tekijä. Alaspäin menoa on harjoiteltu siellä vasta parin rappusen verran. Ylöspäin menemisen pitäisi kehittää lihaksistoa ja kehonhallintaa, alaspäin mennessä on sitten enemmän loukkaantumisen riski. Seuraillaan vähän tuon kehitystä ja lisätään vaikeustasoa sitä mukaa.Vähän väsynyttä menoa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti