3.7.2013

Kehitystä viikolle 18

Paino: 6,4 kg
Säkä: 35 cm

Hienosti kasvaa korkeutta tuolla ruokamäärällä ja paino pysyy suurin piirtein samana. Heittää jonkun 100 g välillä, mutta se ilmeisesti pyöristää ylöspäin. Ruokaa saa siis edelleen 300 g päivässä ja lisäksi lenkeillä 1-3 namia. Neferillä on nyt maha ollut vähän löysemmällä, joten jätetään tuo ruoka, jossa on sisäelimiä, siihen 1-2 kertaan viikkoon annettavaksi. Nyt siis odottaa aamupalasekoitukset: 1 kg nauta-sikajauhelihaa, 0,5 kg broilerijauhelihaa ja 0,5 kg kasvisseosta. Pitäisi lisätä annokseen vielä vähän maitotuotetta D-vitamiinin turvaamiseksi tai palkata juustolla. Vessassa odottaa sulamassa sellainen 8,5 kilon siipityömaa taas vaihteeksi.

Nefer osaa odottaa hienosti. Pitäisi opettaa se mieluummin paikka-käskynä, mutta "odota" toimii myös. Tassun antamista tuo ei oikein ymmärrä, välillä vain huitoo namikättä tassullaan. Maahan ei osaa vieläkään mennä käskystä vaan pitää viedä namin kanssa. Istuminen käskystä sujuu.

Harvahampaalla myös lähti ne kaksi heiluvaa etuhammasta alhaalta. Saakin nyt jännityksellä odottaa, että milloin seuraavat irtoavat ja lähteekö kulmahampaat ilman eläinlekuria.

Lopuksi eiliseltä videota, aika hurjia petoja täälläkin pimeyden turvin aktivoituu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti