9.6.2013

Viikonloppu nettipimennossa

Kuinka todennäköistä on, että kun poistumme kaupungista maalle niin maalla on riehunut ukkonen ja hajottanut modeemin? No, nyt kävi näin. Kännykässä netti pelitti hitaasti, joten ei sitä viitsinyt käyttää kuin tärkeimpien juttujen tarkistamiseen. Koko viikonloppu meni kyllä kuin siivillä: saunottiin, syötiin hyvin (taas kerran), tavattiin ystäviä ja vietettiin hyvin aikaa.

Lauantaina lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä poiketen Nummelan kautta hakemaan tuoreet sushitarvikkeet. Saavuimme ajoissa Koskelaan ja siitä matka jatkuikin nopeasti Hakaniemen torille. Porukka keräytyi yhteen, siirryimme ostamaan eväät ja lähdimme talsimaan Tokoinrantaan etsimään hyvää istuskelupaikkaa. Osa ystäväpiiristä olikin saapunut sinne aikaisemmin ja saimme sekä aurinkoisen että varjoisan paikan vallattua.

Bussissa matkalla Hakaniemeen
Kesä- ja rantahauvavauva
Istuimme noin neljään asti rannassa ja lähdimme takaisin Koskelaan pienemmällä porukalla pyörittelemään susheja. Nefer jaksoi hienosti herellä koko rannalla istuskelemisen, mutta ei meinannut millään tehdä tarpeitaan. Lopulta kävi pitkän pitkällä pissalla kun oli pidättänyt huimat seitsemän tuntia. Sushien pyörittämisen ajan oli ihan taju kankaalla keittiössä selkämme takana (kantapäissä kiinni) ja syönnin/yleisen seurustelun aikana liikuskeli vähän levottomana ja asettui sitten sinne tänne. Tutustui myös kaverini kissoihin, jotka pitivät kuitenkin välimatkaa, eikä Neferkään jaksanut innostua.

Ennen paluuta Nefer jaksoi keskittyä sen verran, että pissasi neljän-viiden tunnin odottelun jälkeen. Maalla olikin aika kiire ihanalle nurtsille tekemään tarpeitaan. Tietysti oli myös hirmuisen nälkäinen koko päivän, olisi mielellään syönyt yhden kaverin kana-caesar -salaatin ja Jaffa-keksit. Mukaan otettu oma ruoka kyllä maistui takaisin Koskelaan mennessä.

Ota kännykkä käteen autosta noustessasi ja siinä ei olekaan näytön lukitus päällä
Kotiin saavuimme illasta. Punnitsimme Neferin ihan siitä mielenkiinnosta, että mitä ruoan vähentäminen on aiheuttanut. +300 grammaa se kuitenkin näytti edelliseen painoon, eli paino nousee hitaammin, yleensä se olisi tässä vaiheessa melkein 400 grammaa. Jatketaan samalla ruokamäärällä ja lisäilen hieman vitamiineja ruokaan, ettei niiden saanti häiriydy ruuasta saadun energian vähentämisestä. Nefer kuitenkin näyttää taas sopusuhtaisammalta tai sitten oma silmä vain tottuu siihen.

Huomenna pitäisi myös saapua Zooplussan paketti, eli pystyn sitten lisäilemään Setille ja ehkä Neferillekin nivellisää, ei siitä pitäisi haittakaan olla. Setille sen lähinnä tilasin kun sen nivelet poksahtelevat kun Seti on maannut pidempään. Samoin meinaa liikkeelle lähdössä esiintyä kankeutta, joten tuon ainakin arvostelujen mukaan pitäisi helpottaa sitä. Palaamme astialle tämän asian suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti