7.8.2014

Superhelteen selviytyjät

Täytyy myöntää, että lomalta paluu tänne pätsiin aiheutti pientä ikävää takaisin ilmastoidulle mökille. Hellettä vastaan on taisteltu pitämällä päivisin asunto pimeänä, aamuisin ja iltaisin tuulettamalla, tuulettimen 24/7 pyörimisellä, viileillä suihkuilla (ihmiset ja koirat) sekä kylmäkallejen käärimisellä pyyhkeeseen (kissat).

Meillä on ollut hyvin väsyneitä eläimiä, jotka piristyvät iltaan mennessä kun lämpötila alkaa laskea 30 asteen alapuolelle. Tänään ollaan nautiskeltu viilentyneestä kelistä sekä lyhyestä ukkoskuurosta. Koirien pesuprojekti antaa vielä odottaa itseään, koska koirien kuivaaminen tulee olemaan ihan tuskallista kuivuripuhaltimella tällä kelillä.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on tällä hetkellä aloittaa kunnon lenkkeilyt sykemittarin ja koirien kanssa kun lämpötila oikeasti laskee. Nyt ei pysty edes kuvittelemaan, että liikahtaisi tuulettimen edestä muualle kuin kaupan kylmäosastolle.

Töihinkin olisi kiva liikuskella, eli jos sattuu olemaan pelialalle kontakteja, niin täällä olisi yksi graafinen osaaja vailla töitä! Portfolion väsäys on käynnissä, joten ehkä sitten sen valmistuessa pystyisi tekemään muutakin kuin kartoittamaan hakemuksilla pommitettavia firmoja.

Ps. Kissat mahtuivat varmaan ensimmäistä kertaa nukkumaan vapaaehtoisesti näin lähekkäin. Asiaan kyllä varmaan vaikutti se, että itse istuin toisella tuolilla, jonka ne valloittavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti