2.9.2014

Aamuherätys

Viimeiset pari kuukautta on heräilty aamuisin klo 3-6 välillä Lilyn tyhjän mahan oksennuksiin. Lääkekuurin jälkeen tyhjää mahaa on oksennettu kaksi kertaa silloin kun en ole antanut Pepcidiä. Kävimme eläinkaupasta hakemassa järeämmät aseet tuon oksentelun taltuttamiseksi:


Schesirin otin kokeiluun sen takia, että sitä saa myös Zooplussasta. Ajattelin, että ei se 1,5 % riisiä voi olla niin paha ja halutessa ne riisit voi noukkia sieltä ruoasta pois. Muuten ainoat kriteerit ruuissa olivat, että mahdollisimman vähän ylimääräistä ja possutonta. Annosteltu niin, että päivä- ja iltamössöön on sekoitettu teelusikallinen ruokaa per kippo, eli yksi tölkki päivässä aamun raa'an kanan lisäksi. Näillä eväillä ja Pepcidillä laitettiin kissat hoitoon maalle, ei mitään ongelmaa. Ei edes sitä normaalia kerjäystä ja ruoan varastelua, paitsi silloin kun sunnuntaina ennen hoidosta hakemista avattiin tonnikalapurkki.

Kotona uskalsin jättää Pepcidin pois. Annettiin myös ensimmäisen kerran Natures Menua, ajattelin ensin laittaa vain puolikkaan pussillisen, mutta kun se hävisi älyttömän nopeasti, niin laitoin loputkin kuppeihin ja kupit makkariin yöksi. Aamulla ruoat oli syöty, Lily ei oksentanut ja oli normaali itsensä, tuli jopa kerjäämään aamukanat. Toistettiin sama illalla, tosin tällä kertaa NM:ää ei tarvinnut kuin puolikkaan pussin. Kerkesinkin säikähtää tänään aamulla klo 5.20 kun heräsin valitettavan tuttuun köhinään. Kannoin kissan maton päältä pois ja odottelin siinä, että saa rauhassa kakoa. Helpotus oli ihan mieletön kun kyseessä oli vain karvapallo. Siivoilun jälkeen jatkettiin vielä hetki unia, aamulenkin jälkeen olikin nälkäinen Lily vastassa ovella.

Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että meillä on taas selätetty yksi pitkään vaivannut ongelma!

1 kommentti: