4.6.2015

Seti viisi vuotta ja kevään kuulumisia

Tänään juhlitaan Seti-poikaa, jolla on tullut nyt viisi kesää täyteen elämää. Tänään on mm. pitänyt juosta päättömänä ympäriinsä sekä pihalla että sisällä, leikkiä Neferin kanssa sekä kerjätä ruokaa. Ainoa hidaste taitaa tänään olla pieni silmän ärtyminen, mikä oireilee rähmimisenä. Hoidetaan sitä kuitenkin keittosuolaliuoksella.

Myös Luna täytti vuosia toukokuussa, ikää tuli pienellä pörisijällä kuusi vuotta.








Mukaan on myös mahtunut arjen luksusta kun teki mieli pannaria ja löytyi viimein sellainen resepti, mikä sopii omaan ruokavalioon. Lisänä kesän ensimmäiset suomalaiset mansikat ja kunnon kermavaahto.


Kevääseen mahtui myös viikon mittainen häämatka Lontooseen. Muutama ruokapaikka ja nähtävyys jäi välistä kun ei riittänyt aika, mutta suurin osa mahtui matkaan. Sekä varmaan muutama lomakilo.

Jamien ruokamesta Covent Gardenissa

Tuttu laituri King's Crossilla

British Museum

Lähi-Tescosta jälkiruoka juomineen vaahtokylvyn kyytipoikana

Ehkä sellainen pieni ostos
Kevät on siis mennyt mukavasti, autokin on viimein huollettu ja kotona on aloitettu kevätsiivousta. Kesää katsellaan päivä kerrallaan kun ei ole sen isompia suunnitelmia, mökille suunnataan heinäkuun lopulla. Sain viimein myös tilattua uudet lisäravinteet koirille, joten voisi niistä oman postauksensa pistää pystyyn lähiaikoina. Helpottaa vähän omaakin laskemista ja muistamista kun asiat on jossain ylhäällä.

2 kommenttia:

  1. Onnea synttärisankareille! ♥ Oih Lontoo ja varsinkin brittiaksentti.... ♥

    VastaaPoista
  2. Hei pitkästä aikaa! Teille on blogihaaste :) http://koiratulikotiin.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

    VastaaPoista