25.1.2015

Ja taas

Aamu alkoi Lilyn aika rajulla karvapallo-oksennuksella, jonka jälkeen se oksensi vielä pari pientä limaoksennusta kymmenen minuutin sisään. Näytti ensin rauhoittuneen, meni juomaan ja oksensi puolen tunnin päästä. Soitin tässä vaiheessa eläinlääkärille, aika saatiin 13.30. Lily oksensi vielä kerran.

Eläinlääkärillä päästiin venailemaan melkein tunti, ihme kyllä eläinlääkäri ei ensimmäisenä epäillyt tukosta vaan enemmän munuaishäikkää tai sitä, että kurkussa on jotain. Lily aristi todella paljon kun lääkäri tunnusteli kurkun. Kuivuuden takia Lily jäi tiputukseen (rauhoitettiin, oksensi taas ja verta mukana), siltä otetaan verikoe ja tarvittaessa kurkataan sinne kurkkuun kun ilman välineitä ei näkynyt kummempia.

Menihän meillä puoli vuotta ilman isompia oksenteluja kun siirryttiin eläinkaupan muonaan. En tiedä oliko tässä joku syy-seuraus -suhde kun annoin Lilylle eilen pitkästä aikaa raakaa broileria. Toivon, että ei kun se kerta sitä tykkäsi syödä ja siinä olisi hampaille töitä. Äh. Illalla tiedetään enemmän sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti