29.6.2014

Hätähousu

Tämän viikonlopun teemana on näköjään pissaaminen ja vielä väärään paikkaan. Ensimmäisessä juoksussa Neferillä ei tuntunut olevan tätä ongelmaa, mutta nyt tämän juoksun aikana oli jo toinen päivä peräkkäin kun on lirahtanut. Eilen siis se pissasi suoraan juoksupöksyihinsä. Edelleen mysteerinä on, että tekikö se sen nukkuessaan, koska olimme isovanhemmillani ja koirat olivat koko ajan samassa tilassa eivätkä välttyneet vahtimiselta. Nyt aamulla löysin pissat ja häpeilevän koiran makkarin ovelta.

Toivon todella, että tämä on juoksuihin liittyvää oireilua. Eilen aamupissan ja pöksyihin pissaamisen välissä oli ehkä 5-6 tuntia, mutta tilanne oli uusi ja Nefer vähän jännitti siinä ennen kuin otti rennosti. Tänään yön jäljiltä oli todennäköisesti mennyt vain liikaa aikaa, koska koirat olivat ulkona klo 18-20, eikä Nefer pissannut kun käytettiin niitä ulkona vielä puolen yön aikaan.

Reipas oma itsensä tuo on lukuunottamatta pientä häpeilyä noiden tapausten jälkeen. Itsehän täällä maalailen jo piruja seinille alkaen virtsatulehduksesta kohtutulehdukseen, koska yleensä kyllä Nefer pyytää ulos, jos on hätä. Ehkä voisi olla kahvin ja pienen rauhoittumisen paikka.

3 kommenttia:

  1. Meillä oli Sannilla sama ongelma juurikin toisten juoksujen aikaan. Vaikka oltiin juuri käyty ulkona, se kipitti suoraan parvekkeelle ja pissasi taas sinne. Pissailut meni ohi juoksujen loputtua, eikä ongelma palannut. Toivottavasti

    VastaaPoista
  2. Siis toivottavasti Neferkin lopettaa pissailun kun juoksut loppuvat!

    VastaaPoista
  3. Voi Sannia, hyvä ettei jatkunut se sen pidempään. Toivotaan, että nuo nyt jäisivät ainoiksi kerroiksi kun nyt mökillä on ollut vähän epäsäännöllisemmät ulkoiluajat kuin kotona.

    VastaaPoista