17.7.2013

Viikko 20

Paino: 6,8 kg
Säkä: 36 cm

Ilmeisesti Nefer oli kerännyt nesteitä maanantaina tai sitten vaaka teki tepposet.  Säkä on noin-mitta, koska aktiivista pentua nyt ei vaan pidä paikallaan. Ruokaa vähennetään taas 30 g per päivä, eli 10 grammaa aterialla. Ensi kuussa voikin siirtyä jo kahteen ruokintakertaan kun kuuden kuukauden ikä alkaa häämöttää.

Sisäsiistiksi tuo alkaa olla jo oppinut, viikonloppuna kerran tuli yllärilöysät matolle maalla. Muuten tuo pissatusväli alkaa venyä sinne viiteenkin tuntiin, kolmen-neljän tunnin pidättämisen jälkeen tulee vain pieni liru ja Nefer katsoo, että tämänkö takia piti lähteä pihalle.

Viikonloppuna lähdemmekin mökille, jos nyt saisi opetettua Neferin uimaan ja pitäisi ostaa sille ehkä uusi kaulapantakin. Tuskin tuo enää hirveästi kasvaa ja puolikuristava olisi kätevämpi ottaa pois kuin tuo lukollinen.

Siirryn varmaan päivittämään kasvutietoja tästä lähtien kuukauden välein, eli seuraava kasvuun liittyvä mittapäivitys olisi 27. päivä, kun lasissa on 5 kk.

Edit//


Virallinen viikkokuva, koska tuli käytyä vähän lemmikkitarvikekaupassa. "Niin meillehän ei sitten tule pinkkiä tai fuksiaa."

2 kommenttia:

  1. Mä meinasin aikalailla samaa tuon kasvupäivittelyn kanssa. Mietin vain, missä vaiheessa siirryn viikottaisesta mittailusta kuukausittaiseen, mutta teenpä sen nyt samaan syssyyn teidän kanssa, niin ei tarvitse pähkäillä tätäkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse siirryin tähän sen takia kun tuo aktiivisin kasvuvaihe taitaa olla siinä. Painoa kyllä mitataan viikon välein, mutta en usko, että sitä tänne tarvitsee aina raportoida. :D

      Poista